ARC-Heitingatoernooi

Teambegeleiders

Hebben als taak om als gastvrouw/-heer op te treden voor de bezoekende teams. De vrijwilliger wordt bij aanmelding bij de inschrijftafel aan het bezoekende team gekoppeld en blijft de hele dag bij hen, ook gedurende de lunch.

De teambegeleider zorgt ervoor dat de bezoekers een plezierige voetbaldag hebben. Dit betekent dat de teambegeleider ervoor zorgt dat er gedurende de hele dag begeleiding is naar kleedkamer, velden, fotoshoot, lunch en prijsuitreiking. Daarnaast fungeert de teambegeleider als vraagbaak en als contact in geval van calamiteiten zoals de EHBO.

De teambegeleider heeft uiteraard geen functie als leider/coach van het betreffende team en houdt zich dus niet bezig met voetbalzaken!

De organisatie van het ARC-Heitingatoernooi zet bij voorkeur eigen jeugdleden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar in als teambegeleider Invulling aan deze vrijwilligersrol aangezien zij volledig bekend zijn met de club en het sportpark.

De teambegeleiders zijn eenvoudig te herkennen aan hun uniforme shirt/jack. Deze worden uitgereikt aan de vrijwilligers als deze zich melden bij de coördinatoren rond 08:00 uur.

Meld je nu aan!