ARC-Heitingatoernooi

De Organisatie

Beginnend op Hemelvaartdag vindt op sportpark Zegersloot in Alphen aan den Rijn traditiegetrouw het driedaagse ARC-Heitingatoernooi plaats voor de D (JO13)-, E (JO11)- en F(JO9)-pupillenvoetbalteams.

De eerstvolgende editie start met de JO13-pupillen op donderdag 25 mei, gevolgd door de JO11-pupillen op vrijdag 26 mei en afgesloten door de JO9 op zaterdag 27 mei 2017.

Het ARC-Heitingatoernooi 2017 is alweer de twaalfde uit de reeks!

Dit jeugdtoernooi heeft vanaf dag één een klinkende naam opgebouwd in en om het Groene Hart. Uiteraard speelt daar de naam van John Heitinga een belangrijke rol in, maar het is toch vooral het toernooi zelf dat hiervoor heeft gezorgd. Met entertainment voor de teams en hun meegereisde familie en kennissen, persoonlijke begeleiders voor de bezoekende teams gedurende de hele toernooidag, een lekkere en gezonde lunch voor alle teams, commerciële catering voor de supporters en heel veel exposure in de diverse media. En, last but not least, de vele, trouwe sponsoren die zorgen dat dit allemaal mogelijk gemaakt kan worden.

Verspreid over drie dagen zullen weer bijna 1500 (!) spelers met hun familie, kennissen en andere aanwezige voetballiefhebbers genieten van een toernooi dat veel verder gaat dan alleen een partijtje voetballen. Iedere deelnemer is een winnaar en gaat met een prijs naar huis!

Kom allemaal naar sportpark Zegersloot en ervaar het ARC-Heitingatoernooi persoonlijk!

Foto-Organisatie Foto-Organisatie