ARC-Heitingatoernooi

Dagprogramma

  • Elk bezoekend team krijgt een ARC-begeleider gedurende de gehele dag. Deze begeleider is op de hoogte van het volledige programma van zijn/haar team. De teambegeleider zorgt ervoor dat zijn/haar team op tijd is voor de wedstrijden, de teamfoto en de lunch. Tevens ondersteunt de teambegeleider daar waar nodig en gewenst de teamleider(s) van het desbetreffende team.
  • Alle teams worden in de ochtend gefotografeerd met een Heitinga Toernooi achtergrond. Via de toernooi website kan men deze foto vervolgens downloaden.
  • Alle teams krijgen in een speciaal daarvoor ingerichte lunchtent een (broodjes)lunch aangeboden met o.a. fruit, een candybar, zuivel en flesje drinken. Voor ieder team met (maximaal 2) leiders en de ARC-teambegeleider wordt een tafel klaargezet. De lunch staat deels klaar. De broodjes en candybars worden uitgeserveerd per tafel. Alle teams worden onder begeleiding naar hun tafel gebracht, volgens een tijd- en ruimterooster. Dit rooster is bekend bij de ARC-teambegeleider. In de tent worden verder géén ouders toegelaten, omwille van het overzicht en de rust voor de spelertjes.
  • Naast het voetbal wordt een ‘Fun Park georganiseerd op veld B, bestaande uit verschillende springkussens en andere attracties, een mobiele snackwagen, muziek en terras.

Sfeerimpressie

Plattegrond

Plattegrond