ARC-Heitingatoernooi

De zonnigste editie ooit!

“Je hebt er maandenlang naar uitgekeken”, zong Gerard Cox ooit. “De koude winter wou maar eerst niet om. Traag en langzaam kropen langs de weken. Maar eindelijk, daar was ie toch: de zon”. Alle woorden volledig van toepassing op het 11e ARC-Heitingatoernooi. Op de diverse weersites werden alle 3 de toernooidagen terecht gewaardeerd met een 10.

Maar niet alleen het weer zorgde voor de lichtpuntjes. Dat deden ook de aanwezigheid van Johnny Heitinga zelf op de D-dag. En de scheidsrechters Kevin Blom en Danny Makkelie die op alle dagen een kleine en uiteraard de grote finale floten. De vele tientallen vrijwilligers die serieus, maar bovenal vrolijk, drie dagen lang hun taak deden. En de Heitingadames die als altijd zorgden dat ook ín de lunchtent de zon scheen.

Afgaande op alle reacties die ons via Facebook, e-mail of Twitter bereikten hebben alle deelnemers het weer geweldig naar hun zin gehad.

Direct na de zomervakantie wordt alweer de blik gericht op de organisatie van editie 12. Rond 1 september versturen we de uitnodigingen om in schrijven voor het ARC-Heitingatoernooi 2017, dat dan plaats zal vinden op 25, 26 en 27 mei.

Uiteraard bedanken wij hierbij onze hoofdsponsor Van der Linden Groep en uiteraard alle andere grote en kleinere sponsoren voor hun steun. Alle vrijwilligers die hun steentjes (en vaak stenen!) hebben bijgedragen. Alle deelnemers voor hun inzet en sportiviteit.

Iedereen een hele fijne zomervakantie!

Sorry, comments are closed for this post.

De zonnigste editie ooit!

“Je hebt er maandenlang naar uitgekeken”, zong Gerard Cox ooit. “De koude winter wou maar eerst niet om. Traag en langzaam kropen langs de weken. Maar eindelijk, daar was ie toch: de zon”. Alle woorden volledig van toepassing op het 11e ARC-Heitingatoernooi. Op de diverse weersites werden alle 3 de toernooidagen terecht gewaardeerd met een 10.

Maar niet alleen het weer zorgde voor de lichtpuntjes. Dat deden ook de aanwezigheid van Johnny Heitinga zelf op de D-dag. En de scheidsrechters Kevin Blom en Danny Makkelie die op alle dagen een kleine en uiteraard de grote finale floten. De vele tientallen vrijwilligers die serieus, maar bovenal vrolijk, drie dagen lang hun taak deden. En de Heitingadames die als altijd zorgden dat ook ín de lunchtent de zon scheen.

Afgaande op alle reacties die ons via Facebook, e-mail of Twitter bereikten hebben alle deelnemers het weer geweldig naar hun zin gehad.

Direct na de zomervakantie wordt alweer de blik gericht op de organisatie van editie 12. Rond 1 september versturen we de uitnodigingen om in schrijven voor het ARC-Heitingatoernooi 2017, dat dan plaats zal vinden op 25, 26 en 27 mei.

Uiteraard bedanken wij hierbij onze hoofdsponsor Van der Linden Groep en uiteraard alle andere grote en kleinere sponsoren voor hun steun. Alle vrijwilligers die hun steentjes (en vaak stenen!) hebben bijgedragen. Alle deelnemers voor hun inzet en sportiviteit.

Iedereen een hele fijne zomervakantie!

Sorry, comments are closed for this post.