ARC-Heitingatoernooi

Kom op de fiets naar het ARC-Heitingatoernooi!

Het gaat een zonovergoten 11e editie van het ARC-Heitingatoernooi worden op 5, 6 en 7 mei a.s. Verdeeld over de 3 dagen komt een recordaantal van 69 verschillende verenigingen met 96 teams naar Zegersloot. Dat zijn héél veel auto’s die een parkeerplekje nodig hebben. Daarom hierbij een oproep aan alle Alphenaren: iedereen is uiteraard meer dan welkom om het toernooi te komen meebeleven, maar: kom vooral op de FIETS! Zowel alle 34 deelnemende ARC-teams als alle toeschouwers, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden. Met louter zon en temperaturen ruim boven  de 20 graden is fietsen ook zeker geen straf…

Graag tot ziens op het ARC-Heitingatoernooi!

Sorry, comments are closed for this post.

Kom op de fiets naar het ARC-Heitingatoernooi!

Het gaat een zonovergoten 11e editie van het ARC-Heitingatoernooi worden op 5, 6 en 7 mei a.s. Verdeeld over de 3 dagen komt een recordaantal van 69 verschillende verenigingen met 96 teams naar Zegersloot. Dat zijn héél veel auto’s die een parkeerplekje nodig hebben. Daarom hierbij een oproep aan alle Alphenaren: iedereen is uiteraard meer dan welkom om het toernooi te komen meebeleven, maar: kom vooral op de FIETS! Zowel alle 34 deelnemende ARC-teams als alle toeschouwers, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden. Met louter zon en temperaturen ruim boven  de 20 graden is fietsen ook zeker geen straf…

Graag tot ziens op het ARC-Heitingatoernooi!

Sorry, comments are closed for this post.